Loopbaancoaching

Wil jij ook succes in werk?

Succes in werk start met een baan die bij je past

Hoe is het met jouw huidige baan gesteld? Ben je tevreden of kom je iedere dag moe thuis? En waar komt dat door? Of heb je (nog) geen baan en kan je wel wat hulp gebruiken? Met loopbaancoaching neem je het heft weer in eigen handen.

Het bepalen van jouw carrièrestap

Werk maakt een belangrijk onderdeel uit van ons leven. Vanaf het moment dat je een beroepsopleiding gaat uitkiezen ben je al bezig met welke richting het beste bij je past en wat voor werk je later wilt gaan doen. Als je dan eenmaal een baan hebt gevonden wil je natuurlijk wel dat je op je plek zit en dat je energie krijgt van wat je doet. Daarnaast verandert de arbeidsmarkt voortdurend, het is niet meer gebruikelijk dat mensen hun hele leven bij dezelfde werkgever werken. Ook als er ontslag dreigt door een reorganisatie of omdat je werkgever (om welke reden dan ook) niet met je verder wil, kan het knap lastig zijn om weer de regie over je eigen loopbaan te nemen. Als loopbaancoach bied ik hierin begeleiding, zodat jij de juiste carrièrestap kan zetten.

 

Herken je dit?

 • Ik haal geen energie meer uit mijn werk..
 • Ik wil wat anders maar weet niet wat..
 • Ik ben klaar met mijn studie maar weet niet hoe ik nu verder moet..
 • Ik heb geen werk (meer) en wil graag weer aan de slag..

Kennis maken met Nina?

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan met Nina Weurman.
Samen kunnen jullie kijken welke aanpak het best past bij jou!

  Krijg inzicht in je mogelijkheden

  Je krijgt een frisse blik op wie je bent, wat je wilt en wat je kan en wat voor werkomgeving daarbij zou kunnen passen. Dat inzicht brengt je verder zodat je in staat bent weloverwogen keuzes te maken voor je eigen loopbaan. Vanuit een helder zelfbeeld en een reële kijk op je mogelijkheden.

  Loopbaancoaching biedt ook uitkomst bij vragen zoals:

  • Hoe zorg ik voor een goede werk-privé balans?
  • Hoe houd ik mijzelf duurzaam inzetbaar?
  • Hoe kan ik meer uit mijzelf halen?

  Het vinden en krijgen van die nieuwe baan of functie

  Als eenmaal duidelijk is in welke functie en omgeving je past, dan begeleid ik jou bij het vinden van die nieuwe baan. Je krijgt advies voor het zoeken naar een baan, begeleiding bij je sollicitatie, tips voor netwerken en we nemen samen jouw brief en cv onderhanden. 

  Wil je kosteloos kennis maken? Dat kan!