Over Nina Weurman

Even voorstellen..

Energiek, empathisch, analytisch, creatief, pragmatisch en met een vleugje humor.

Nina Weurman is recruitmentspecialist en loopbaancoach en helpt mensen en organisaties om succesvol te worden. Of het nou gaat om de begeleiding naar een passende baan of het vinden van het juiste personeel.

Vanuit haar fascinatie voor het menselijk gedrag is Nina psychologie gaan studeren aan Saxion Next. In deze particuliere hbo-opleiding is zij opgeleid tot professioneel coach. Na deze studie heeft zij in diverse disciplines gewerkt binnen de arbeidsbemiddeling, personeelszaken en re-integratie. In haar werk maar ook daarbuiten heeft Nina verschillende mensen begeleid in hun loopbaan en verzorgde ze sollicitatietrainingen. In de praktijk zag ze hoe belangrijk het is om optimaal gebruik te maken van menselijk kapitaal en daarom besloot ze arbeids- en organisatiepsychologie aan de Open Universiteit te gaan studeren. Nina is ervan overtuigd dat je jouw levensgeluk kan vergroten door werk te doen dat bij je past en waar je goed in bent.

Als loopbaancoach heeft Nina veel inzicht in het gedrag van mensen en beschikt zij over het vermogen om in een gesprek drijfveren, kwaliteiten en valkuilen te achterhalen. Daardoor is zij feilloos in staat om de juiste match te maken als het gaat om de invulling van vacatures. De combinatie met recruitment is volgens Nina daarom ook perfect. Met haar pragmatische, resultaatgerichte en motiverende benadering heeft zij bij veel van haar opdrachtgevers mooie opbrengsten kunnen verwezenlijken.

In haar aanpak nodigt ze je uit om te (h)erkennen wie je bent, met alle kwaliteiten, waarden, drijfveren, overtuigingen, valkuilen en patronen. Vanuit haar oprechte nieuwsgierigheid zoekt ze samen met jou naar jouw eigenheid, jouw talent en waar dat het beste tot zijn recht komt.

 

Nina Weurman is Lid van Noloc, vereniging van loopbaanprofessionals.

DSC01303